Pentru a alege solutia de etansare a strapungerilor trebuie sa tinem cont: de vibrarea tevii in gaura, de diametre, de posibilitatea fixarii produsului de etansare in cofraje.

Specificul etansarii de strapungeri este ca impiedica infiltratia intre doua suprafete de natura si stare diferite:
– beton-beton
– beton-plastic
– beton-metal

solutia de etansare a strapungerilor

Sunt situatii in care tevile folosite sunt descentrate fata de gauri, plus ca la unele gauri tevile trec prin conducte de PVC, deci intre beton si teava de PVC mai exista un rost.

Cea mai avantajoasa ca pret consta in folosirea unui cordon bentonitic Masterstop 20×15. Din teste rezista la 20 m coloana de apa deci este descarcat dpdv al fiabilitatii in majoritatea cazurilor. Se infasoara cateva spire in jurul tevii,

  • fie la mijlocul grosimii peretelui
  • fie la min 8 cm de fiecare fata a betonului.

Detalii despre montare gasiti aici
https://strapungeri.afacereamea.ro/etansarea-strapungerilor-conducte-canalizare-cordonul-bentonitic-masterstop-219/

Fixarea cea mai buna a cordoanelor hidroexpansive se face folosind un adeziv Quellband Kleber; un tub ajunge pentru 8 m.

Spatiul liber se colmateaza astfel:

  • se pensuleaza Radmyx Readymade pe interiorul gaurii in cel putin 2 straturi: consum 1 kg / mp / strat;
  • se completeaza cu mortar impermeabilizat integral; consum 6-10 kg / mc de mortar;
  • se pensuleaza Radmyx Readymade pe imbinarea gaurii in cel putin 2 straturi: consum 1 kg / mp / strat.

Garniturile de etansare din site-ul strapungeri.afacereamea.ro, respectiv Master-Ring si Master-Seal, se folosesc acolo unde teava trece printr-o gaura de carota, deci este perfect circulara.

Mansoanele Rondo se folosesc si acolo unde teava este descentrata dar trebuie ca diametrul minim sa fie cu minim 8 cm mai mare decat diametrul tevii: vedeti in tabelul din articolul

Orice spatiu liber se colmateaza cu Radmyx, ca mai sus.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.