Revenim cu o referință frumoasă în Șoseaua Odăi, lângă Otopeni, jud Ilfov. Un constructor a turnat beton impermeabilizat și a montat Masterstop fără a respecta corect tehnologia. Ni s-a spus când am ajuns acolo că, o zi înainte, apa era de 1,5 m în pivniță. Acum era de doar 20 cm. Am așteptat până proprietarul a scos toată apa folosind o pompă submersibilă.

Am descoperit când am spart zonele pe unde țâșnea apa că:
– montaseră cordonul bentonitic la 1 cm de marginea interioară a peretelui,
– peretele era segregat (datorită subvibrării sau supravibrării). Vedeți și clipurile video. Pentru timpii și modalitățile corecte de vibrare vizitați site-ul nostru de aditivi în construcții dar mai ales articolul cu timpii corecți de vibrare de pe site-ul de Hidroizolarea Corectă a Zonelor Subterane.
– dalta ciocanului rotopercutant pătrundea pe toată lungimea ei semn că în zonele segregate grosimea reală a betonului era de doar câțiva centimetri.

Soluția tehnică corectă presupune:
– oprirea infiltrării de apă
– aplicarea unei amorse de aderență
– turnarea unui beton impermeabilizat integral cu Radmyx etanșat la îmbinări folosind Masterstop și Radmyx Readymade.

Am spart în jurul găurilor sub formă de „coadă de rândunică”. S-a folosit în principal mortarul nostru Concrete Plug.

Se observă cum după oprirea țâșnirii apei printr-o gaură apa țășnește prin alte găuri. Pentru că apa respectă principiul vaselor comunicante.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.