Furtunul de injectare MASTERTUBE
Furtunul de injectare MASTERTUBE

Furtunele de injectare Mastertube sunt folosite pentru etanşarea rosturilor de turnare succesivă a betoanelor. Prin folosirea acestor furtune, rosturile orizontale şi verticale sunt etanşate sigur şi permanent.

Ele sunt instalate înainte de turnarea betoanelor, injectarea de răşini pentru colmatarea rostului făcându-se după îndepărtarea cofrajelor.

furtunele de injectare MASTERTUBE

Structura furtunului de injectare Mastertube

  1. Tub interior din plastic perforat
  2. Primul înveliş de bumbac protejează furtunul de infiltrarea pastei de ciment
  3. Al doilea înveliş, exterior, din polietilenă, protejează furtunul de încărcările mecanice.

Furtunul de injectare MASTERTUBE este plasat în interiorul rostului de construcţie (de turnare succesivă) şi este reţinut în poziţie folosind bride metalice sau din plastic. Betonul trebuie să îl acopere minim 8 cm.

Instalare
Furtunele de injectare MASTERTUBE şi MASTERTUBE YELLOW se folosesc în mod identic.

Se taie furtunul la lungimea dorită (secţiunile individuale au maxim 10 m) şi i se înfăşoară capetele folosind bandă adezivă pentru a i le proteja

Tăiaţi în zonele unde s-a aplicat banda adezivă i se înşurubează conectorul de închidere.


Se fixează folosind bride metalice prinse în cuie de beton. Distanţa dintre bride: 15 cm.

Se pot fixa şi folosind bride din plastic presate în betonul proaspăt sau în găuri făcute anterior cu bormaşina, Ø 8 mm. Distanţa dintre bride: 15 cm.

Instalarea furtunului este terminată. Conectorii de închidere sunt prinşi în cuie de cofraj.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…