Este indispensabilă instalarea cablurilor electrice și a altor cabluri media în conducte de cabluri. Pe lângă protecția mecanică a cablurilor, această metodă de instalare permite amplasarea de cabluri suplimentare după ce traseul conductei a fost umplut.

Cu familia noastră de conectori MASTERTEC Connector, oferim o soluție profesională pentru conectarea dimensiunilor obișnuite ale conductelor de cabluri la găurile de carotaj și la conductele de protecție.

Conectorul MASTERTEC Connector a fost proiectat pentru conducte de cabluri ondulate cu diametre exterioare de 75, 90 și 110 mm.

Pe baza unui test de aplicare, străpungerii i-a fost certificată o etanșeitate la presiune de până la
1 bar (10 m coloană de apă) de către MFPA Leipzig.

Cum se instalează Connector

Garnitura de conectare este poziționată în gaura de carotă / țeava de trecere

… este introdusă prin loviri repetate folosind un ciocan de cauciuc…

… clema este plasată peste garnitura de racordare și conducta de racordare este împinsă până la capăt, …

… clema se strânge manual cu o cheie inelară, …

… conducta de cabluri este conectată la gaura de carotă sau la țeava de protecție și este etanșă chiar la apă sub presiune.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…