Instalarea cordonului Masterstop

Se pregateste suprafata prin curatare, desprafuire etc. Nu este permisa hidratarea produsului inainte de turnarea betonului, asa ca se indeparteaza orice urma de apa de pe suprafata respectiva. Se aplica MASTERSTOP inaintea turnarii betonului pe suprafata rostului, in interiorul cofrajului, la baza lui, pe toata lungimea rostului la mijlocul acestuia (se asigura min 80 mm acoperire cu beton pe toate laturile).

Instalarea cordonului, instalarea cordonului bentonitic

Continuitatea la capete se va realiza prin petrecerea cu 8-10 cm, în plan orizontal, prin fixarea în doua cuie de fiecare parte, la 7-8 cm unul de altul, unul la 2 cm de capat iar celalalt la 10 cm de capat) sau prin lipire. Pentru împiedicarea miscarii cordonului în momentul turnarii betonului se recomanda folosirea unei grile de limitare a deplasarii cordonului. Daca nu se foloseste o asemenea grila atunci cordonul se va lipi cu adeziv sau se va prinde în cuie fixate la o distanta de maxim 30 cm între ele.

Pentru fixare se vor folosi fie cuie de beton

Cuie de beton cu saiba pentru fixare manuala lungimea cuielor este de 4 cm. Cutia contine 250 cuie.Cuie de beton cu saiba pentru fixare prin împuscare lungimea cuielor este de 4,2 cm. Punga contine 100 bucăţi.

fie adezivi speciali

instalarea cordonului bentonitic
instalarea cordonului bentonitic
MASTER-MASTIC pastă expansivă cu conţinut bentonitic. Fiecare tub are 310 ml.Adeziv pentru cordon expansiv aplicat pe suprafete uscate Adeziv fara solventi, continând compusi de compensare, doar pentru suprafete uscate si fara praf. Fiecare tub are 310 ml. Consum: 1 tub la 8 m. Cutia contine 20 tuburi.

Îmbinarea fundaţie - perete
Îmbinarea fundaţie – perete
Tratarea colţurilor prin suprapunerea capetelor a două role
Tratarea colţurilor prin suprapunerea capetelor a două role
Etanşare trecere conductă / ţeavă
Etanşare trecere conductă / ţeavă

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…