Etanșarea Străpungerilor și a Rosturilor

Acum Vă Oferim Soluții, Produse și Servicii de Etanșare Perfectă

Știați că

 • 95% din problemele unei construcții terminate au legătură cu apele parazite? Și afectează finisajul, structura de rezistență, termoizolațiile și instalațiile?
 • 83% din infiltrații au loc pe la străpungeri și rosturi?
 • că majoritatea constructorilor și proiectanților nu cunosc soluțiile corecte de etanșare pentru diferitele situații din șantier? Ceea ce duce aproape automat la infiltrații prin urmare la pierderi uriașe de imagine, de timp și financiare pentru dvs.

Ce vă Oferim Noi și ce Găsiți Aici

Produsele cele mai potrivite

Vă oferim produse performante pentru situația dvs concretă

La prețuri corecte

Produsele sunt testate și certificate. Sunt realizate cu Tehnologie Germană validată în proiecte mari
Click Aici

Soluțiile Tehnice Corecte

Avem o Vastă Experiență în Domeniu, înțelegem corect fenomenele

Obțineți Etanșări Perfecte

adică SIGURANȚĂ și LINIȘTE.
Click Aici

Servicii Garantate

Adevărat PROFESIONALISM

Referințe

Avem echipe și parteneri cu experiență ce pot prelua execuția Etanșării Perfecte din clădirea dvs
Click Aici

Avem experiență de aproape 20 de ani în domeniu

 • Cunoaștem fenomenele ce se petrec în acest domeniu și putem măsura extinderea problemelor
 • Am devenit reprezentanți exclusivi în Romania ai unor producători de renume din lume
 • Avem sute de lucrari executate și mii de vânzări de materiale
 • Știm ce soluții tehnice sunt cele mai potrivite pentru situațiile pe care le întâlniți
 • Știm ce materiale sunt potrivite pentru fiecare situație
 • Știm să facem corect aplicarea acestor materiale
 • Am organizat cursuri în acest domeniu.
 • Am condus si am instruit numeroși profesioniști
prin urmare îndrăzniți și ne contactați cu problema dvs și veți avea rezolvare definitivă a problemelor dvs

Vă putem instrui angajații cum să folosească corect produsele în situația în care preferați să cumpărați produsele și soluțiile tehnice corecte.

Dacă preluăm serviciul de hidroizolare / etansare a oricărei suprafeţe pe care o construiţi sau de etanșare perfectă a oricărui rost sau oricărei străpungeri vă uşurează imens munca şi vă degrevează de răspundere.

Mulţi constructori care au înţeles valoarea sistemului de Etansare Perfectă refuză să mai ia în considerare alte materiale. Ei îşi doresc satisfacţia de a şti că ceea ce fac este cea mai bună soluţie de hidroizolaţii pentru clienţii lor.

Dacă vă gândiţi să construiţi cu produsele noastre înseamnă că vă pasă de calitatea muncii dvs. Şi nouă ne pasă foarte mult şi de aceea nu facem rabat la calitate.

Întotdeauna în șantiere nu poți separa activitatea de etanșare perfectă de cea de hidroizolare a diferitelor suprafețe. Avem soluții și produse complete.

În cazul unor produse efectul de impermeabilizare se manifestă chiar după două ore. Iar efectul de creştere a durităţii suprafeţei pe care s-a aplicat, aducând-o să aibă duritatea granitului este, de asemenea, extraordinar deoarece poate genera mari economii de timp, manoperă şi materiale, nemaifiind necesare operaţii şi materiale suplimentare de protecţie a suprafeţelor tratate.

Fenomenul unic de reînnoire a reacţiei de impermeabilizare în timp şi de “auto-vindecare” a betonului sau zidăriei face ca produsele noastre să fie preferate de toţi constructorii care le înţeleg.

Dacă aţi folosit hidroizolări cu membrane bituminoase este imposibil să nu ştiţi ca acestea trebuie schimbate o dată la fiecare 3-5 ani deoarece se străpung. Ca să nu mai vorbim de daunele pe care le produc clădirii datorită pătrunderii apei. Şi uneori numai preţul schimbării lor este mai mare ca preţul aplicării de Radcon, Impermax şi/sau Radmyx.

Preţurile solu este sub cel al membranelor bituminoase în condiţiile unei garanţii cel puţin triple însă, de fapt, hidroizolarea este pe viaţă.

Aceeași situație se petrece și în cazul produselor de etanșare perfectă. Avem produse pentru orice buzunar: pentru aplicațiile rezidențiale, pentru infrastructură dar și pentru cele industriale.

Garanţia, funcție de proiect, este contractuală şi este de 10-25 ani însă, de fapt, impermeabilizarea sau etanșarea este pe viaţă. Sunt clădiri tratate acum aproape 30 de ani şi care nu manifestă nici un defect datorită pătrunderii apelor de nici un fel. În cazul Radmyx durata estimată de viaţă este de 70 de ani. În cazul Radcon de 100 de ani.

Dacă dvs. primiţi o asemenea garanţie atunci şi dvs. veţi putea oferi clientului o garanţie ridicată ceea ce face ca să fiţi preferat ca antreprenor pentru numeroase contracte de construcţie.

Produsele sunt garantate prin numeroasele teste și certificări obținute.

Produsele și soluțiile sunt optimizate pentru a fi aplicate în cel mai scurt timp posibil.