Etanșarea Străpungerilor și a Rosturilor

Acum Vă Oferim Soluții, Produse și Servicii de Etanșare Perfectă

Știați că

  • 95% din problemele unei construcții terminate au legătură cu apele parazite? Și afectează finisajul, structura de rezistență, termoizolațiile și instalațiile?
  • 83% din infiltrații au loc pe la străpungeri și rosturi?
  • că majoritatea constructorilor nu cunosc materialele corecte de etanșare iar activitatea lor de etanșare este submediocră? Adică proastă, ceea ce duce aproape automat la infiltrații prin urmare la pierderi pentru dvs.

Ce vă Oferim Noi și ce Găsiți Aici

Avem experiență de aproape 20 de ani în domeniu

prin urmare îndrăzniți și ne contactați cu problema dvs și veți avea rezolvare definitivă a problemelor dvs

Vă putem instrui proiectanții și constructorii cum să folosească corect produsele în situația în care preferați să cumpărați produsele și soluțiile tehnice corecte.

Dacă preluăm serviciul de hidroizolare / etansare a oricărei suprafeţe pe care o construiţi sau de etanșare perfectă a oricărui rost sau oricărei străpungeri vă uşurează imens munca şi vă degrevează de răspundere.

Mulţi proprietari care au înţeles valoarea sistemelor de Hidroizolare și Etansare Perfectă refuză să mai ia în considerare alte materiale. Ei îşi doresc satisfacţia de a şti că ceea ce fac este cea mai bună soluţie de hidroizolaţii pentru ei. Se laudă cu faptul că au folosit produsele și serviciile Afteni în proiectele lor.

Dacă vă gândiţi să construiţi cu produsele noastre înseamnă că vă pasă de calitatea a ceea ce construiți, de timpul și banii dvs. Şi nouă ne pasă foarte mult şi de aceea nu facem rabat la calitate.

Întotdeauna în șantiere nu poți separa activitatea de etanșare perfectă de cea de hidroizolare a diferitelor suprafețe. Avem soluții și produse complete.

În cazul unor produse efectul de impermeabilizare se manifestă chiar după două ore. Iar efectul de creştere a durităţii suprafeţei pe care s-a aplicat, aducând-o să aibă duritatea granitului este, de asemenea, extraordinar deoarece poate genera mari economii de timp, manoperă şi materiale, nemaifiind necesare operaţii şi materiale suplimentare de protecţie a suprafeţelor tratate.

Fenomenul unic de reînnoire a reacţiei de impermeabilizare în timp şi de “auto-vindecare” a betonului sau zidăriei face ca produsele noastre să fie preferate de toţi constructorii care le înţeleg.

Dacă aţi folosit hidroizolări cu membrane bituminoase este imposibil să nu ştiţi ca acestea trebuie schimbate o dată la fiecare 3-5 ani deoarece se străpung. Ca să nu mai vorbim de daunele pe care le produc clădirii datorită pătrunderii apei. Şi uneori numai preţul schimbării lor este mai mare ca preţul aplicării de Radcon, Impermax şi/sau Radmyx.

Preţurile sunt comparabile sau sub cele ale membranelor bituminoase în condiţiile unei garanţii cel puţin triple însă, de fapt, hidroizolarea este pe viaţă.

Aceeași situație se petrece și în cazul produselor de etanșare perfectă. Avem produse pentru orice buzunar: pentru aplicațiile rezidențiale, pentru infrastructură dar și pentru cele industriale.

Garanţia, funcție de proiect, este contractuală şi este de 10-25 ani însă, de fapt, impermeabilizarea sau etanșarea este pe viaţă. Sunt clădiri tratate acum aproape 30 de ani şi care nu manifestă nici un defect datorită pătrunderii apelor de nici un fel. În cazul Radmyx durata estimată de viaţă este de 70 de ani. În cazul Radcon de 100 de ani.

Dacă dvs. primiţi o asemenea garanţie atunci şi dvs. veţi putea oferi clientului o garanţie ridicată ceea ce face ca să fiţi preferat ca antreprenor pentru numeroase contracte de construcţie.

Produsele sunt garantate prin numeroasele teste și certificări obținute.

Produsele și soluțiile sunt optimizate pentru a fi aplicate în cel mai scurt timp posibil.

Contactati-ne Acum!