etansare a rosturilor de turnare

Descriere
MasterEPDM este un cordon de etansare a rosturilor de turnare si a strapungerilor de tevi. Este un waterstop compus din EPDM avand o foarte mare putere de expandare. Expandeaza in contact cu apa si asigură o etanșare permanentă.

Avantaje

  • instalare usoara si sigura
  • temperatura de functionare -30 – +70 °C
  • stabil dimensional
  • rezistent la alcali in general, uree, saruri de dezghet, gunoi (balegar) lichid, biogaz, radon, substante obtinute prin fermentare, compostare, ape menajere din statiile de epurare
  • nu este rezistent la benzina, motorina si ulei

Certificari

  • Certificat de test de la General Building Supervisory pentru dimensiunile 25/20, 20/15, 20/10
  • Testat pana la o presiune de 50 m coloana de apa
  • Potrivit pentru zonele cu nivele de apa ce se modifica frecvent

Instalare

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…