MasterMastic este o pastă expandabilă pe bază de poliuretan monocomponent.

  • Fără solvențiFiziologic inofensivAderă la beton, oțel, piatră și PVCTemperatura de aplicare de la +5 la +45 °CPentru substraturi uscate și umedeTestat la presiune înaltă: 70 m coloană de apă

MasterMastic

La contactul cu apa pasta PU se umflă și sigilează străpungerea în mod fiabil și permanent până la o presiune a apei de  70 m coloană de apă.

Aplicare

Aplicarea se face foarte simplu. După tăierea duzei la o deschidere medie de evacuare, pasta de umflare poate fi apăsată.

Toate informațiile despre aplicare pot fi găsite în videoclipul nostru de instalare.

MasterMastic

Tipuri de ambalaje

Vă furnizăm pasta expandabilă în cartușe de 310 ml sau în batoane de aluminiu de 600 ml. Sunt disponibile și pistoalele aplicatoare pentru ele.

MasterMastic

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.