protecţii active
Impermeabilitate testată până la 20 m coloană de apă

Acolo unde nu este posibil să se lucreze cu flanşe / manşoane de zid gen RONDO, KG, se montează ţevi cu protecţie, prin care se introduce ulterior ţeava pentru fluid, într-un mod impermeabil la apă.

Protecţiile economice de tevi cu PE cu diametre de la 100 până la 400 mm pot fi livrate rapid din stoc. Ţeava este netedă pe interior. Partea exterioară ondulată se îmbină cu betonul, iar două benzi expandabile aplicate central de jur împrejur împiedică suplimentar pătrunderea apei în construcţie.


Siguranţă dublă datorită ondulării şi benzii gonflabile

Etanşare cu garnitură inelară spaţială

Etanşare cu lanţ articulat

Lungimi speciale:

  • Pot fi livrate toate marimile intermediare.
  • DN 250 pana la DN 350 – etansare numai cu lant articulat.
  • Pana la lungimea de 600 mm se factureaza pretul celei mai apropiate dimensiuni mai mari care urmeaza pe stoc.
  • Lungime maxima protectie teava 2000 mm.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

rasuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.