Primirea de email-uri de la cei interesați de etanșarea de străpungeri și rosturi de turnare sau de la cei care proiectează, este o parte importanta a acestui site web. Ne ajută să identificam zonele unde nu am explicat lucrurile în mod corespunzător. Ne ajută să înțelegem situațiile la care nu ne-am gândit pana atunci. Si asa mai departe.
Pentru că avem puțin timp pentru a interactiona pe acest site, trebuie să găsim o modalitate de a raspunde întrebărilor celor mai frecvente.
Dar, probabil, cel mai important: avand o sectiune de Intrebari Frecvente putem dedica mai mult timp pentru a răspunde / gasi o solutie la o întrebare personală și concretă pentru proiectul dvs.
Email-urile sunt importante pentru noi, dar tot astfel sunt si Întrebările Frecvente.

Sunt numeroase produse de etansare si nu toate se potrivesc in situatia dvs concreta.

De aceea mai intai trebuie facuta o analiza a situatiei, gasita solutia tehnica corecta si apoi, functie de prioritatile dvs, sa se aleaga ce este mai potrivit.

Contactati-ne acum pentru a va sfatui corect despre ce aveti nevoie ca sa obtineti Etansarea Perfecta.

Avem produse pentru toate proiectele.

Specificul produselor noastre este ca sunt complete si foarte eficiente din punctul de vedere al costului pentru ca ofera o solutie care este permanenta, spre deosebire de altele ce trebuie reaplicate / inlocuite periodic.

Apelați-ne sau, pentru a programa o întâlnire, ne puteti contacta prin WhatsApp în grupul HIDROIZOLAȚII PERFECTE sau pe Facebook Messenger folosind fereastra din partea dreapta jos a paginii.

Unul dintre specialiștii noștri va veni în șantierul dvs sau la biroul dvs și va examina cu dvs situația concretă.

Ne vom așeza și vă vom explica cum poate fi protejată permanent construcția dvs și exact cât va costa acest lucru, principiile corecte și produsele cele mai potrivite pentru aceasta.

Cât mai repede posibil, dacă se poate chiar în faza de construcție. Pentru că statisticile arată că apa se infiltrează preponderent prin aceste locuri. Și dacă apucați să finisați construcția dvs, orice infiltrație va strica și celelalte sisteme din construcție: finisajele, electrica, termoizolațiile etc.

Dacă construcția dvs este deja ridicată avem soluții.

Dacă zonele de etanșat vibrează sub acțiunea unei pompe, la fel avem soluții și produse.

Conactați-ne acum!