Societatea noastra, AFTENI DEVELOPMENTS SRL, a fost creata si s-a dezvoltat pentru a va oferi cele mai performante solutii de hidroizolatii si protectie.

Despre Site:

Acest site este o completare specializata a site-ului de Hidroizolatii Perfecte https://hidroizolatii.afacereamea.ro/ Este destinat sprijinirii proprietarilor, constructorilor şi proiectanţilor pentru alegerea în proiectele lor a celor mai performante şi avantajoase soluţii de etanşare a străpungerilor de cabluri, conducte şi ţevi prin pereţi / pardoseli în construcţii.

Este un site interactiv ce vă permite rezolvarea problemelor dvs. prin identificarea soluţiei optime, prin comanda rapidă şi studierea unor referinţe.

Ce veti primi de la site-ul nostru de Etansari Perfecte a străpungerilor / penetrărilor / trecerilor de ţevi, conducte şi cabluri prin pereţi şi pardoseli?

  • Actualizari (de cele mai multe ori) saptamanale prin e-mail cu ceea ce este nou in domeniu
  • Solutiile Tehnice potrivite in orice situatie
  • Sfaturi pentru a alege si a folosi produsele potrivite
  • Sfaturi de Marketing
  • Experienta altor beneficiari si hidroizolatori

Pentru a incepe inscrieti-va acum sa primiti noutatile si sfaturile noastre periodice:

GARANȚIE
Gasiti undeva un produs de acelasi tip mai ieftin decat la noi?: va vindem produsul nostru similar la acelasi pret sau chiar mai mic! Doar contactati-ne cu cerintele dvs si veti obtine in cel mai scurt timp o oferta tehnica si comercială fara nicio obligatie din partea dvs.

Despre noi:

Societatea noastră, AFTENI DEVELOPMENTS SRL, a fost creată și s-a dezvoltat pentru a vă oferi cele mai performante soluții de hidroizolații și protecție pentru rosturi.

Deși ne-ar plăcea să lucrăm cu dvs, nu ne implicăm decât în acele lucrări în care beneficiarul înțelege importanța hidroizolației, a materialelor folosite și a muncii pe care o facem. Nici nu ținem să luăm toate lucrările sau să vindem materiale cuiva care nu prețuiește modul corect de aplicare. Există un loc pentru fiecare sub soare: fiecare persoană primește hidroizolația pe care o cere și pe care o merită de la cineva compatibil cu respectiva persoană.

Noi ne concentrăm asupra soluțiilor tehnice corecte pentru o situație dată funcție de prioritățile clienților nostri. Prețuim lucrul bine făcut.

Este de datoria noastră să vă spunem că cei mai inteligenți și înțelepți clienți de-ai noștri ne-au contactat, ne-au ascultat, chiar s-au implicat în soluția tehnică, proiectare și execuție. Iar rezultatul a fost Perfect. Au obținut economii fantastice de bani și timp în condițiile unei calități foarte mari. Acum se pot ocupa de adevăratele problemele ale vieții nu de cele generate de apele parazite.

Despre furnizori:

Avem furnizori de mare incredere ce ofera produse de valoare unica: garantie ridicata si reala, durata nelimitata de viata, pret perfect acceptabil, asistenta continua. Iată câţiva din furnizorii noştri:

Avem echipe instruite si cu experienta in folosirea materialelor. Avem echipamente pentru pregatirea suprafetelor si aplicarea corecta a produselor de hidroizolatii si etansare.

Despre mine:

Ma numesc Mihai Afteni si lucrez in acest domeniu de aproape 20 de ani. Am condus si am instruit numerosi profesionisti, am devenit reprezentanti exclusivi in Romania ai unor producatori de renume din lume, am sute de lucrari executate si mii de vanzari de materiale. Am organizat cursuri in acest domeniu.

Ma puteti contacta personal la orice ora pentru a vă putea oferi o soluţie corectă pentru situatia dvs concreta. Ce alta dovada de seriozitate si dedicatie mai doriti?

ing. Mihai Afteni, director tehnic si de vanzari
mobil 0769 057 340, hidroizolatii @ afacereamea.ro

GARANTIE
Gasiti undeva un produs de acelasi tip mai ieftin decat la noi?: va vindem produsul nostru similar la acelasi pret sau chiar mai mic! Doar contactati-ne cu cerintele dvs si veti obtine in cel mai scurt timp o oferta tehnica si comerciala fara nicio obligatie din partea dvs.