In Bucuresti, in zona Cotroceni-Hotel Mariott la un bloc nou de pe strada Sirenelor, am fost solicitati de un antreprenor ce a mai lucrat cu noi. Ni s-a solicitat etansarea strapungerilor a doua conducte de canalizare prin perete folosind cordonul bentonitic Masterstop.

Operatii executate pentru etansarea strapungerilor folosind cordonul bentonitic Masterstop

  1. Am spart cu mare atentie betonul de pe langa conducte. Cat s-a putut mai larg.
  2. S-a curatat strapungerea cu apa (v. foto 1).
  3. S-au colmatat partile dinspre exterior ale zidurilor folosind spuma poliuretanica.
  4. S-a colmatat folosind mortarul cu intarire rapid Express Concrete Plug.
  5. S-a aplicat Radmyx Slurry pe fetele strapungerilor.
  6. S-a montat cordon bentonitic Masterstop 20×15.
  7. S-a aplicat in mai multe etape, un mortar impermeabilizat integral cu Radmyx Readymade (6 kg / mc de beton sau mortar).
  8. Apoi lucrarea a fost predata.

Apoi au continuat cei ce se ocupau de finisaj. Au aplicat bariera de saruri, glet si lavabila. Iata doua imagini din perioada efectuarii lucrarii:

un coleg spaland cu apa strapungerile pentru a indeparta molozul rezultat din spargere cordonul bentonitic
etansarea strapungerilor folosind cordonul bentonitic s-a efectuat cu succes

Dupa testare (au venit cateva ploi foarte puternice) si predare (pe baza unui proces verbal de predare-primire lucrare) s-a eliberat un certificat de garantie. Am acordat o garantie suficienta pentru o lucrare de reparatii.

Cel mai bine este ca etansarea strapungerilor sa se faca inca din momentul turnarii zidului. Constructorii trebuie sa monteze cordoane bentonitice sau mansoane Rondo in jurul oricarei strapungeri de tevi, conducte sau cabluri.

Antreprenorul a fost foarte multumit de lucrarile executate de noi pana acum. Ne-a contractat pentru aproape toate proiectele rezidentiale pe care le-a pornit. Unde nu ne-a solicitat serviciile si produsele de impermeabilizare integrala a betoanelor si pentru etansarea strapungerilor, ne-a solicitat apoi pentru reparatii. L-am rezolvat de fiecare data cu succes.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.