protecţii de ţeviProdusele de tip protecţii de ţevi din fibrociment (FASO) sunt livrabile imediat de la DN 80 până la DN 600. Ţeava este netedă pe interior şi ondulată pe exterior. Partea exterioară ondulată se îmbină cu betonul în aşa fel încât să nu se formeze căi de pătrundere a apei.

 

Lungimi speciale:

  • Pot fi livrate toate marimile intermediare.
  • Pentru DN 700 si DN 800 timpul de livrare este de 10 zile.
  • Facturam pretul celei mai apropiate dimensiuni mai mari care urmeaza pe stoc.
  • DN 80 pana la DN 600 pot fi livrate cu lungimea marita pana la 1600 mm; adaos pret 40%

Expediere:

  • Incepand de la DN 250 expeditia se face doar paletizat
  • pana la DN200 se poate expedia folosind curieratul rapid
  • se clarifica in functie de comanda.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.